Workshops en bijscholingen

In onze Workshops bieden wij een verdieping aan in verschillende onderwerpen. Soms zijn dit ook leuke lessen die wij af en toe aanbieden. Onze Workshops zijn altijd voor enkele uren of een dagdeel of dag gepland.
Veel van onze workshops zijn erkend als bijscholing door de Vereniging Yogadocenten Nederland.

Yoga Nidra – starten met Yoga Nidra
de stappen, achtergronden, lesgeven

Yoga Nidra – de van allen zo velen gewaardeerde oefening van velen. Wat zijn de achtergronden van deze ontspannings- en pratyahara oefening,  welke stappen doorloop je met je groep om hiervan een waardevolle ervaring te laten worden, hoe oefen je Yoga Nidra voor jezelf om vanuit je eigen ervaring les te leren geven? Wij gaan hierna kijken om de originele techniek van Yoga Nidra volgens het Satyananda yogasysteem echt te leren kennen en een begin te maken voor een dagelijkse eigen beoefening, meer begrip en kennis en ter voorbereiding van de Yoga Nidra Teacher Training.
Als je een Yoga Nidra goed opbouwt en bepaalde stappen doorloopt, zelf hebt ervaren wat Yoga Nidra kan doen en wat niet, van de achtergronden af weet en meer kan een ieder op een (nog) dieper niveau ontspannen en dieper in contact komen met zichzelf.

Kom en ervaar zelf de diepte en kunst van een goed en veilig opgebouwde en geleide Yoga Nidra.

Docenten: Ingrid Pladdet en Sascha Pfeifer
Datum: nog niet bekend
Tijd: 10.00 tot 17.00 uur
Kosten: 108 Euro (incl. soep bij de lunch, thee en lekkers, hand-outs en opnames

yoga & mental fitness

YOGA  & MENTAL FITNESS – 𝙀𝙀𝙉 𝘿𝘼𝙂 𝙑𝙊𝙇𝙇𝙀𝘿𝙄𝙂 𝙑𝙊𝙊𝙍 𝙅𝙀𝙕𝙀𝙇𝙁

LEER MEER OVER JOUW SABOTERENDE PATRONEN, JOUW KWALITEITEN EN HOE JE DEZE VRIJMAAKT.

Heb je ook vaak het gevoel dat je verder zou willen? Dat er toch altijd weer dat stemmetje is dat je tegenhoudt? Dat stemmetje dat je laat twijfelen, piekeren en dat je verhindert in jouw groei en geluk?

In dit programma reiken wij jou op speelse wijze inzichten en hulpbronnen aan, gebaseerd op oude technieken als yoga en meditatie en nieuwe inzichten uit de neuroscience, embodiment en coaching. Dit biedt je de mogelijkheden om tot oplossingen en ideeën te komen waarmee jij verder kan.

Verdiepen in jezelf met coaching, yoga, ontspanning, zelfonderzoek, lekker eten in een sfeervolle en mooie omgeving.

Wat kan je verwachten?

Op deze dag gaan we samen met jou op zoek naar patronen en overtuigingen die je beperken en uit balans brengen. Je verkent wat jouw waarden en daadwerkelijk drijfveren in het leven zijn en hoe je jouw diepste wensen kunt herkennen en verwerkelijken.
Te verwachten resultaten:
Inzichten in belangrijkste saboterende patronen vanuit positive intelligence en mental fitness en hoe je deze kan stoppen.
Duidelijk doel voor de komende tijd en een concrete actie.
Inzicht en ervaring van reacties in lichaam en geest om bewuster een mogelijke actie te kunnen kiezen.

Wie zijn wij?

Dorthe Schipperheijn – coach en trainer, altijd nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is
www.dortheschipperheijn.nl

Sascha Pfeifer – yoga- en meditatiedocent, blijvend lerend en onderzoekend
www.yogasadhana.nl


Kosten:
€ 145,00 inclusief hand-outs, opnames van oefeningen, persoonlijke begeleiding, lunch en drankjes
Datum: bij voldoende aanmeldingen weer, van 10.00-17.00 uur
Plaats: Yoga Sadhana Vlissingen

Aanmelden of vragen via om@yogasadhana.nl

Shavasana – de kunst van ontspanning | workshop en bijscholing (VYN)

Shavasana – de van allen gewaardeerde eindhouding van bijna elke yogales. Wat zijn de achtergronden van deze houding, hoe neem je deze echter goed in en welke stappen doorloop je het best om hiervan een waardevolle ervaring te laten worden? Wij gaan hierna kijken vanuit de westerse psychologie en de oude Indiase geschriften. Als je een shavasana goed opbouwt en bepaalde stappen doorloopt, kan een ieder op een (nog) dieper niveau ontspannen (fysiek én mentaal).Ook als yogabeoefenaar zal je in deze workshop een kijk achter de schermen van de yogatheorie kunnen nemen. Je gaat achtergrond kennis opdoen en in de praktijk deze kennis in ervaring omzetten. Zo kan je ook in jouw eigen beoefenen een stap dieper gaan. Leuk ook voor deelnemers aan de wekelijkse lessen die meer willen weten!

Kom en ervaar zelf de diepte en kunst van een goed geleidt shavasana.

Docent: yoga- en meditatiedocent Sascha Pfeifer
Datum: op aanvraag bij voldoende belangstelling of op uitnodiging
Tijd: te overleggen
Kosten: op aanvraag