Individuele yoga en Mental Coaching

Zit je met een vraag of wil je een individueel programma opstellen?

Dan ben je van harte welkom voor een individuele les of voor individuele lessen en/of mental coaching. Yoga is een weg om jezelf beter te leren kennen, om met jezelf te leren omgaan. Denk maar aan dingen waar je keer op keer weer tegen aan loopt. Of je zit met een lichamelijk probleem – zoals na een ziekte of met een blijvende beperking? Ook hier kan een individueel yogaprogramma samen met gesprekken, oefeningen ter bewustwording en acceptatie zoals ademtherapie een weldaad zijn en tot meer levenskwaliteit leiden.

Dit is toch wat wij allemaal graag willen: gelukkig zijn en gelukkig voelen. Yoga en meditatie zijn wegen om de toegang tot dit gevoel weer terug te vinden en veel vaker te mogen voelen.
Neem gerust contact op bij vragen of voor een informerend gesprek.

Individuele yoga en Mental Coaching worden aanboden door Sascha.

Kosten: neem a.u.b contact met ons op.

Groepslessen yoga, stress- & mindmanagement of therapeutische yoga (bewegen, adem, Yoga Nidra, meditatie, coaching): vraag naar de mogelijkheden & prijzen bv als ondersteuning van het therapeutische team bij retraites, stressmanagement in bedrijven etc.

Onze cliënten komen met de volgende vraagstukken: burn-out, depressie, angsten, ademproblemen, kanker, verlamming, eetproblemen, zelftwijfel, gewrichtsproblemen (artritis, artrose), rugklachten, emotionele instabiliteit, onzekerheid, weinig energie, slaapstoornissen, stress.