Yoga Sadhana Hal

De ruimte voor yoga, meditatie, therapie, zang etc.
Met veel liefde werd deze ruimte gerenoveerd om enkele oude karakteristieke elementen te behouden, dit alles in een modern jasje.
Onze Sadhana hal heeft vloerverwarming een een natuurlijke vloerbedekking.
Dit geeft een prettig gevoel tijdens de lessen en workshops: gedragen zoals in een warm bad.

Loading...

De ruimte

Het plafond dateert uit 1640 en geeft een mooi contrast met de strakke muren en de vloer.

Bij de Sadhana hal horen een kleedkamer, een keukenblok, een toilet en een kleine stadstuin voor meditatie, vuurceremonieën of om hier heerlijk te zitten met een kopje thee. Omdat onze ruimte alleen voor yoga, meditatie en aanverwante dingen gebruikt wordt, heeft deze inmiddels een zeer diepe, rustgevende uitstraling ontwikkeld. Je stapt binnen en voelt de sereniteit en rust.

Praktisch

Matjes, dekens, blokken, belts etc. zijn aanwezig. Voor en na de les bestaat de mogelijkheid matten, doeken, mala’s, boeken, belts en andere yogagerelateerde dingen en hebbetjes te kopen. Kijk maar in de etalage…

Een goede geluidsinstallatie zorgt voor een fijne klank als muziek wordt gebruikt voor, tijdens of na de lessen en workshops.

Loading...

Hartje Vlissingen

Vlissingen – stad aan Zee met zijn stranden, boulevards, oude binnenstad, de duinen, ruizeschepen die langs varen én Yoga Sadhana. Vlissingen heeft veel te bieden en binnen enkele minuten loop je vanuit de binnenstad naar de zee. Je vindt ons midden in het hart van Vlissingen – in de knusse, creatieve en kleurrijke Sint Jacobsstraat. Midden in het leven en toch stil. Kom eens kijken!