Ga mee naar de Satyananda yogashram in Griekenland

Van 29 juni t/m 4 juli 2023 gaat ik, Sascha, voor Guru Poornima naar de Satyananda yogashram in Griekenland. Het vijfdaagse programma omvat verschillende sessies met yogasessies, Yoga Nidra, chanten, puja’s, havan, kirtan en meditaties. Swami Sivamurti Saraswati zal een reeks Satsangs geven ter ere van deze bijzondere dagen. Tijdens deze dagen zal er ook een Caravan Serai (bazaar) zijn met veel attracties en verrassingen voor alle leeftijdsgroepen.

De Guru Poornima vieringen beginnen op vrijdag 30 juni, en culmineren op de dag van Guru Poornima, de juli volle maan, op maandag 3 juli.  We reizen op 29 juni aan en vertrekken op 4 juli 2023.

Ik neem je graag me om je kennis te laten maken met de rust en verdieping die je een verblijf in een ashram kan geven.

Het verblijf in de ashram is heerlijk: vlak bij Athene in de bergen gelegen in een rustige setting met uitstekende docenten, verdiepende lessen en lezingen, ceremoniën, heerlijk vegetarisch eten, eventueel een uitje naar het strand na of voor het verblijf, diep bij jezelf komen en tegelijkertijd in contact zijn met een yogatraditie die zijn oorsprong in de klassieke yoga heeft en verbonden is aan de Bihar School of Yoga.

 

Wil je mee gaan of heb je vragen?
Neem dan contact met me op via het contactformulier.
Dan kunnen wellicht tezamen vliegen en met de taxi van het vliegveld naar de ashram gaan.

Impressies
Kijk onder www.satyanandayoga.gr of kijk hier voor meer foto’s: Satyanandashram Hellas Griekenland.

Kosten
Je verblijf in de ashram (binnenkort via de website van de Satyanandashram bekend).
Jouw vlucht en gedeelte taxikosten (denk aan ca 10 tot 20 Euro, afhankelijk met hoe velen we een taxi delen).

Ga je mee? Ik zal het leuk vinden!