ASHRAMVERBLIJF GRIEKENLAND OKTOBER 2024

 

Ga mee naar de Satyananda yogashram in Griekenland

Kom mee voor een programma in ‘Yogic lifestyle experience’ van 21 tot 27 oktober 2024 naar de Satyananda yogashram in Griekenland vlakbij Athene. Sascha neemt je graag me om je kennis te laten maken met de rust en verdieping die je een verblijf in een ashram kan geven.

De ashram is vlakbij Athene in de bergen gelegen. Een rustige setting met uitstekende docenten, verdiepende lessen en lezingen, ceremoniën, heerlijk vegetarisch eten, eventueel een uitje naar het strand, diep bij jezelf komen en tegelijkertijd in contact zijn met een yogatraditie die zijn oorsprong in de klassieke yoga heeft en verbonden is aan de Bihar School of Yoga. De meeste mensen beschrijven zo een verblijf in een ashram als een ‘lifechanging experience’. 

Voorafgaand of achteraf zou je nog een paar dagen vakantie ergens op een schitterend Grieks eiland kunnen vieren zoals ik dit ook doe.

 

Wil je mee gaan of heb je vragen?
Neem dan svp contact met me op via het contactformulier.
Dan kunnen wellicht tezamen vliegen en met de taxi van het vliegveld naar de ashram gaan.

Impressies
Kijk onder www.satyanandayoga.gr of kijk hier voor meer foto’s: Satyanandashram Hellas Griekenland.

Kosten
Je verblijf in de ashram (kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en liggen meestal rond de 400 E voor alle lessen en programma’s, verblijf en vegetarisch eten).
Jouw vlucht en gedeelte taxikosten (denk aan ca 10 tot 20 Euro, afhankelijk met hoe velen we een taxi delen).

Ga je mee? Ik zal het leuk vinden!