Zo direct na zomervakantie, komt er een nieuwe les op vrijdag ochtend. Het wordt een extra lange les van 90 minuten met een fijne mix van Yoga, ademwerk (Pranayama) & uitgebreide ontspanningsoefeningen.

Dynamisch en kalmerend en soms ook gewoon heel praktisch; werken aan een sterk, gezond lichaam en een kalme, heldere binnenwereld.

Yoga docente Barbara van Oers (50) stelt zich hieronder kort voor:

In mijn lessen werk ik vanuit de Ashtanga Vinyasa Yoga traditie, vertaald naar een westers publiek. Deze krachtige en vrij dynamische vorm van yoga ligt samen met Hatha en Iyengar Yoga het dichtst bij de traditionele yoga leer.
De lessen zijn intensief en tegelijkertijd rustgevend en kalmerend; ‘Ontspanning door inspanning’ waarin de asana (houdingen) elkaar opvolgen in een flow op het ritme van de ademhaling.
Naast Ashtanga Yoga heb ik een grote affiniteit met de zachtere, op ont- spanning gerichte vormen van yoga die ik tevens in mijn lessen verweef.
Deze zijn gericht op langer in de houdingen blijven waardoor spieren kunnen ontspannen en bindweefsel wordt aangeraakt. Dit zorgt voor een grotere mobiliteit en flexibiliteit en een diepe innerlijke rust.  Al de lessen eindigen in uitgebreide rust ofwel Shavasana.”

Vanaf vrijdag 1 Juli 2022 in de zaal bij Yoga Sadhana, St Jacobsstraat 8 in Vlissingen. Lestijd 9.00 tot 10.30 uur.

De eerste kennismakings-maand Juli: 50,- euro (Normaal 60,- euro)

Stuur een mailtje naar: themoonkids@yahoo.com bij vragen, interesse en om je alvast aan te melden. Of bel: 06-21.28.27.77