Retraitecenter

Ons retraitecenter is ook te huren voor uw groep. In de afgelopen tijd hadden wij verschillende groepen op visite. Om u een idee te geven wie bij ons terecht komt en voor welk aanbod Yoga Sadhana – City Yoga Retreat geschikt is hier een kleine opsomming: Sea Songs (operagroep) uit Duitsland, vrouwencircle uit België, Tai Chi Chuan groep uit Rotterdam, yoga en dans, yoga en Sumba, yoga & ayurveda etc.

Loading...

Groepen

Welkom met je groep voor yoga, meditatie, coaching, therapie, zang en andere leuke dingen. Wij verhuren ons hele huis graag voor groepen op zoek naar diepgang. Inmiddels zijn al veel groepen bij ons geweest uit het binnen- en buitenland. Het retraitecenter is het meest geschikt voor wat kleinere groepen. Dan kan je bijvoorbeeld alles samen doen. Komen wat grotere groepen, dan hebben sommigen vaak de voorkeur om ergens onafhankelijk van de groep te gaan slapen en alleen de workshop overdag te komen volgen. Er zijn volop mogelijkheden in Vlissingen.

Praktisch

De yogazaal geeft plek aan 12 tot 15 mensen en in het appartement daarboven kunnen tot 8 mensen blijven slapen. Het is zeker heerlijk om een heel huis voor jezelf te hebben en bijvoorbeeld in de lunchpauze of ’s avonds samen te koken, op het balkon te zitten of nog even naar een restaurant of het strand te lopen.

Kom je met meer mensen? Dan zijn er genoeg hotels en meer overnachtingsmogelijkheid dichtbij. Neem gerust contact met ons op met je vragen.

Loading...

Hartje Vlissingen

Vlissingen – stad aan Zee met zijn stranden, boulevards, oude binnenstad, de duinen, ruizeschepen die langs varen én Yoga Sadhana. Vlissingen heeft veel te bieden en binnen enkele minuten loop je vanuit de binnenstad naar de zee. Je vindt ons midden in het hart van Vlissingen – in de knusse, creatieve en kleurrijke Sint Jacobsstraat. Midden in het leven en toch stil. Kom eens kijken!