Wees van harte welkom voor onze zondagyogales! Een keer per maand ben je welkom voor een zondagyogales voor iedereen!
Omdat het zo leuk is. Noem het maar een super weekendyogales en een kans om het ontspannen gevoel nog even te verlengen.

Volg een leuke les die toegankelijk is voor iedereen! Een keer per maand (en vaak op de laatste zondag van de maand) ben je van harte welkom om van 11.00 tot 12.15 uur in ons stiltepaleis. Het is een les met vrije inloop – kom ook gaarne spontaan langs en breng nog iemand mee!

Kosten: donatie voor het goede doel (denk aan € 10 of meer). Elk jaar kiezen we een ander goed doel waar de totale opbrengsten van deze lessen naar toe gaan. Ook dit is yoga – onbaatzuchtig werk en iets doorgeven zonder verwachtingen.

Dit jaar gaan de donaties aan de Sri Aurobindo Yoga Mandir Nepal. Wij zijn hier in 2018 op visite geweest en hebben gezien welk prachtig werk hier wordt gedaan. Een thuis voor kinderen, een school, goede opvoeding en een biologische boerderij. Alles onbaatzuchtig werk. Ook dit jaar hebben wij weer een goed doel kunnen vinden waarvan wij persoonlijk weten dat jouw donatie op de juiste plek belandt.
www.auronepal.org

Docent: wisselend