Docenten

Diana van der Gaast

gecertificeerde yogadocente & Mindfulness trainer

Diana van der Gaast (1964, Vlissingen) is bevoegd yogadocente en heeft de 4-jarige docentenopleiding Raja Yoga in Amsterdam gevolgd.

In 1994 begon zij les te geven aan haar KLM collega’s en combineerde zij enkele jaren een part-time baan als stewardess met aan huis yoga les geven in Haarlem en later in Hoofddorp.
Een jaar na de geboorte van haar zoon verhuisde zij terug naar Vlissingen, waar zij in 2001 startte met lesgeven en in 2004 haar Yogapraktijk Yogaflow oprichtte.

Inmiddels heeft ze verschillende opleidingen gevolgd (Ademtherapie, Ouderenyoga, Kinderyoga, Poweryoga, Kashmiryoga, Restorative Yoga en de Docentenopleiding Mindfulness Training bij See True Mindfulness in Den Bosch), waardoor Yogapraktijk Yogaflow nu een gevarieerd aanbod aan Yoga en Mindfulness kan aanbieden.
Nog jaarlijks volgt zij verschillende bijscholingen (o.a. op Bali) op het gebied van Yoga en Meditatie. Ze is aangesloten bij de Yoga Federatie Zeeland.

Neem contact met Diana via yogaflow.nl of bel haar op 0118 430757.

Jessica Groenenberg

yogadocente

Tijdens een lange zoektocht/reis in Thailand, kwam Jessica niet voor niets in aanraking met yoga. “Maar deze spirituele onzin is toch niks voor mij”, een verloren weddenschap deed haar inzien dat yoga precies was wat ze nodig had. Na deze “life changing experience” besloot ze in Thailand, Nederland en België een opleiding en verschillende trainingen te volgen in Ashtanga Vinyasa- en Power yoga, zodat ze anderen kan helpen zowel lichamelijk als geestelijk in balans te komen.

Haar passie ligt in actieve vormen van yoga zoals Ashtanga yoga, Power yoga, fysieke yoga voor mannen, freestyle yoga, Acro Yoga en SUP yoga (Stand Up Paddleboard). Krachtige vormen van yoga, waarmee je aan je lichaam werkt. Goede alternatieven voor het ‘traditionele’ rondje cardio of krachttraining.

Vanaf 2009 geeft ze wekelijks les in Power en Ashtanga yoga. Haar lessen zijn actief en kennen een vrije stijl die worden aangepast aan de deelnemers. In 2016 ontdekte Jessica haar passie voor Yin Yoga waarin zij sindsdien lessen verzorgd.

Neem contact met Jessica op via yogabythesea.nl of bel haar op 06 22528904.

Ingrid Pladdet

gecertificeerde yoga & meditatie docente

Ingrid Pladdet is yoga docent sinds 2002. Haar opleiding volgde zij bij de Saswitha stichting voor yoga en filosofie in Bilthoven en later bij Swami Vedantananda tijdens de integration course in Satyananda/Bihar Yoga. Haar specialisaties zijn yoga voor ouderen, chakrapsychologie, ademtherapie en ayurvedische massage. Regelmatig gaat ze terug naar de bron van yoga in India voor extra lessen en inspiratie. Zij geeft les als docente bij de Yoga Nidra Teacher Training Nederland volgens de originele traditie van Swami Satyananda/Bihar School of Yoga in India.

Zij is behalve yoga docente ook specialist ouderengeneeskunde (arts voor ouderen). In haar dagelijks leven past ze yogaprincipes graag praktisch toe.

In haar lessen van een integrale yoga stijl combineert ze haar medische kennis en levensstijl met enthousiasme voor het overbrengen van deze praktische, pragmatische maar diepgaande kennis.

Elke les is een oefen mogelijkheid in diepe ontspanning, balans en yoga integreren in het dagelijks leven.

Neem contact met Ingrid op via hari-om.nl of bel haar op 06 22911001.

Antoinette Heystek

gecertificeerde yoga & meditatie docente (VYN), spirituele psychotherapeute

Antoinette heeft de opleiding Saswitha in Rotterdam en in Zeist gevolgd en Unide in  Amsterdam en Den Haag. Ze heeft inmiddels 30 jaar leservaring. Ze heeft workshops en bijscholingen gevolgd in binnen- en buitenland en is mede gevormd en geïnspireerd door:

  • Chakra psychologie
  • Oosterse en westerse filosofie
  • Spirituele psychotherapie
  • Ayurveda/ Oud-Indiase gezondheidsleer

Het wekelijks contact met de Hatha yoga cursisten blijft haar inspireren! De groepsenergie is mede bepalend voor de fysieke en meditatieve bewegingsoefeningen tijdens de les.

‘Je kunt water niet ervaren, tot je er een glas van drinkt.’

Hetzelfde geldt voor yoga: ‘Je snapt het pas als je het doet.’

Neem contact met Antoinette op met haar via 0118 417726.

Atyna Janse

gecertificeerde yogadocente

Mijn naam is Atyna Janse. Zelf beoefen ik al meer dan 30 jaar Okido-yoga, een Japanse vorm die zorgt voor ontspanning en bewustzijn. Omdat ik iedereen yoga gun, heb ik 7 jaar geleden de opleiding tot docent gevolgd met de Iyengar-methode. Tevens heb ik een opleiding in stoelyoga gevolgd om les te geven bij bedrijven.

Daarnaast heb ik vele workshops/bijscholingen gevolgd: o.a. in Critical Alignment, Yoga Nidra, Kashmir Yoga en het meeste bij Maartje van Hooft in Aplomb-yoga alsook de meridianen.

In mijn lessen maak ik gebruik van een mix van bovengenoemde stijlen, voornamelijk laagdrempelige oefeningen zijn die iedereen kan en waarbij je maximaal ontspant. We maken ons los van de drukte van alledag en bereiken een staat van rust, geestelijk evenwicht en lichamelijk welbevinden. Wat je op de yogamat ervaart is praktisch toepasbaar in het dagelijks leven. Elke les vertel ik hier wat over aan de hand van de yogafilosofie.

Neem contact op met Atyna via atynaverbindt.nl of bel haar op 06 42 52 91 40.