header-about yoga-about
Yoga - Meditatie - Lichaamswerk - Ademtherapie - Yogatherapie - YogafilosofieYoga Sadhana woning

Bij onze retraitecenter Yoga Sadhana hoort ook een ruime zonnige retraitewoning – het appartment Huis de Ster boven de yoga- en meditatieschool.

 

Hier kunnen workshopdeelnemers overnachten, koken, van het zonnige balkon genieten en verblijven. Verspreidt over 140 m2 biedt Huis de Ster plaats aan 10 mensen. Vier slaapkamers, een woonkamer, een eetkamer, twee badkamers, een extra toilet, een grote keuken en een groot zonnig balkon geven samen met de yogaschool de mogelijkheid het huis als retraite inmidden van het leven – in het hartje Vlissingen te gebruiken.
Ook hier hebben we ons best gedaan om de oude charakteristieke elementen te behouden: het huis is opgebouwt in 1924 zoals aan de gevel te lezen is. Binnen vindt je sfeervolle houten vloeren, marmeren schoonsteinschouwen, gestuct plafond, een oude emailbadkuip, een orginele keukenkast etc. De inrichting is een eclectische mix van antiquiteiten, erfstukken van oma en Ikea. Een grote bibliotheek (of boekenkast) biedt genoeg leesvoer voor lange avonden.
Verder vindt je in de woning alles wat voor een verbijf met een groep nodig is: genoeg servicegoed, potten en pannen, vaatwasser, wasmaschine, goede matrassen, gemoedelijke sfeer etc.

 

Onze retraitcenter is ook te huren. Neem bij vragen gerust contact met ons op of kijk voor meer informatie en foto’s ook op air bnb.
Follow us here: YogaTrail YogaTrail

© 2014 YogaSadhana Terms and conditions and Privacy policy


Gerealiseerd door Innovision Solutions


SINT JACOBSSTRAAT 8 VLISSINGEN

4381 EL VLISSINGEN

TEL: 0031.(0)6 2265 3930

E-MAIL: OM@YOGASADHANA.NL

KvKnummer: 51704315

BTWnummer: NL522353368B01