header-meditation yoga-meditation
Yoga - Meditatie - Lichaamswerk - Ademtherapie - Yogatherapie - YogafilosofieYoga Nidra

SAM_0939
 

De originele Yoga Nidra, een diepgaande ontspanning en oefening ter bewustwording en ontspanning van lichaam en geest, brengt ons terug naar de basis en helpt ons onze eigen doelstellingen te volgen. Yoga Nidra kan ook als eenvoudige geleide meditatie gezien worden die liggend wordt beoefend en is vaak de favoriete oefening van Yoga studenten. Bij Yoga Nidra gaat het om een systematische ontspanning van alle lagen van het zijn op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Yoga Nidra zorgt voor een zalige ervaring waarin het lichaam en geest slapen, maar het bewustzijn wakker blijft.

 

In het moderne leven van vandaag is Yoga Nidra een van de meest waardevolle oefeningen uit de yoga en kan worden omschreven als de essentie van de Integrale Yoga. Zonder veel voorbereiding kan Yoga Nidra door iedereen beoefend worden met als waardevolle effecten : gerichte ontspanning, opwekken van ons creatieve potentieel en verbetering van concentratie en geheugen.

 

Yoga Nidra verbindt op een eenvoudige wijze ontspanning en meditatie.

 

Yoga Nidra werd wetenschappelijk onderzocht en is een erkende methode ter behandeling van lichamelijke en psychische klachten.
 
Docent: Sascha PfeiferFollow us here: YogaTrail YogaTrail

© 2014 YogaSadhana Terms and conditions and Privacy policy


Gerealiseerd door Innovision Solutions


SINT JACOBSSTRAAT 8 VLISSINGEN

4381 EL VLISSINGEN

TEL: 0031.(0)6 2265 3930

E-MAIL: OM@YOGASADHANA.NL

KvKnummer: 51704315

BTWnummer: NL522353368B01