header-about yoga-about
Yoga - Meditatie - Lichaamswerk - Ademtherapie - Yogatherapie - YogafilosofieDiana van der Gaast

gecertificeerde yogadocente & Mindfulness trainer
 
Diana van der Gaast (1964, Vlissingen) is bevoegd yogadocente en heeft de 4-jarige docentenopleiding Raja Yoga in Amsterdam gevolgd.
 
In 1994 begon zij les te geven aan haar KLM collega’s en combineerde zij enkele jaren een part-time baan als stewardess met aan huis yoga les geven in Haarlem en later in Hoofddorp.
Een jaar na de geboorte van haar zoon verhuisde zij terug naar Vlissingen, waar zij in 2001 startte met lesgeven en in 2004 haar Yogapraktijk Yogaflow oprichtte.
 
Inmiddels heeft ze verschillende opleidingen gevolgd (Ademtherapie, Ouderenyoga, Kinderyoga, Poweryoga, Kashmiryoga, Restorative Yoga en de Docentenopleiding Mindfulness Training bij See True Mindfulness in Den Bosch), waardoor Yogapraktijk Yogaflow nu een gevarieerd aanbod aan Yoga en Mindfulness kan aanbieden.
Nog jaarlijks volgt zij verschillende bijscholingen ( o.a. op Bali) op het gebied van Yoga en Meditatie. Ze is aangesloten bij de Yoga Federatie Zeeland.
 
Neem contact met Diana via info@yogaflow.nl of bel haar: 06.31381370
 

Jessica Groenenberg

Ashtanga Yoga docente

 

Tijdens een lange zoektocht/reis in Thailand, kwam Jessica niet voor niets in aanraking met yoga. “Maar deze spirituele onzin is toch niks voor mij”, een verloren weddenschap deed haar inzien dat yoga precies was wat ze nodig had. Na deze “life changing experience” besloot ze in Thailand, Nederland en België een opleiding en verschillende trainingen te volgen in Ashtanga Vinyasa- en Power yoga, zodat ze anderen kan helpen zowel lichamelijk als geestelijk in balans te komen.

 

Haar passie ligt in actieve vormen van yoga zoals Ashtanga yoga, Power yoga, fysieke yoga voor mannen, freestyle yoga, Acro Yoga en SUP yoga (Stand Up Paddleboard). Krachtige vormen van yoga, waarmee je aan je lichaam werkt. Goede alternatieven voor het ‘traditionele’ rondje cardio of krachttraining.

 

Vanaf 2009 geeft ze wekelijks les in Power en Ashtanga yoga. Haar lessen zijn actief en kennen een vrije stijl die worden aangepast aan de deelnemers. In 2016 ontdekte Jessica haar passie voor Yin Yoga waarin zij sindsdien lessen verzorgd.
 
Neem contact met Jessica op via jessica@yogabythesea.nl of bel naar t: 06.22528904.

 

 

Sylvia Kempkes

gecertificeerde kinderyogadocente & yoga coach voor kinderen
 
Thuiskomen bij jezelf door yoga, weer terug op de plek waar ik ben opgegroeid. Mijn ouders hebben op deze plek een textielzaak gehad. Zo bijzonder dat ik hier mag zijn om met kinderen op avontuur te gaan.
 
Ik ben reeds 25 jaar werkzaam als leerkracht in het Speciaal Basis Onderwijs.
Hierbij voelde ik steeds meer de behoefte om kinderen een andere benadering aan te bieden om meer de balans en rust te kunnen vinden binnen het onderwijssysteem.
 
Zo kwam ik terecht bij Helen Purperhart in Almere, waardoor ik enthousiast werd om met kinderen yoga te gaan doen. In 2009 heb ik de opleiding tot Kinderyoga docente afgerond en kon dit toepassen in mijn werken met kinderen. Wekelijks staat er dan ook yoga op het programma waardoor de kinderen even in een andere wereld binnenstappen.
 
Gaandeweg ben ik mezelf verder blijven ontwikkelen en heb diverse trainingen gevolgd. Hierdoor kon ik ook kinderen begeleiden die op zoek waren naar balans. De krachtspelmethode van Helen is hierin een sterk middel om dit weer te doen herstellen. Dit kon ik binnen mijn werk goed gebruiken in samenwerking met ouders en kind.
 
Nu zet ik een stap naar buiten om kinderen plezier in het yoga avontuur te laten beleven in de stad.
 
Neem contact op met Sylvia via: sylviakempkes@online.nl of bel naar 06-16145152

 

Antoinette Heystek

gecertificeerde yoga & meditatie docente (VYN), spirituele psychotherapeute

 

Antoinette heeft de opleiding Saswitha in Rotterdam en in Zeist gevolgd en Unide in  Amsterdam en Den Haag. Ze heeft inmiddels 30 jaar leservaring. Ze heeft workshops en bijscholingen gevolgd in binnen- en buitenland en is mede gevormd en geïnspireerd door:

 

  • Chakra psychologie
  • Oosterse en westerse filosofie
  • Spirituele psychotherapie
  • Ayurveda/ Oud-Indiase gezondheidsleer

Het wekelijks contact met de Hatha yoga cursisten blijft haar inspireren! De groepsenergie is mede bepalend voor de fysieke en meditatieve bewegingsoefeningen tijdens de les

 

‘Je kunt water niet ervaren, tot je er een glas van drinkt.’

 

Hetzelfde geldt voor yoga:

 

‘Je snapt het pas als je het doet.’
 

Neem contact met Antoinette op via telefoonnummer 0118.417726
 
 
Follow us here: YogaTrail YogaTrail

© 2014 YogaSadhana Terms and conditions and Privacy policy


Gerealiseerd door Innovision Solutions


SINT JACOBSSTRAAT 8 VLISSINGEN

4381 EL VLISSINGEN

TEL: 0031.(0)6 2265 3930

E-MAIL: OM@YOGASADHANA.NL

KvKnummer: 51704315

BTWnummer: NL522353368B01