header-workshop yoga-workshop
Yoga - Meditatie - Lichaamswerk - Ademtherapie - Yogatherapie - YogafilosofieMiniworkshops

In onze miniworkshops bieden wij een verdieping aan in verschillende onderwerpen.

Soms zijn dit ook leuke lessen die wij af en toe aanbieden.

Onze miniworkshops zijn altijd voor enkele uren of een dagdeel gepland.

 

Benieuwd? Neem dan gerust met jouw vragen contact met ons op!

 

 

zondag 2 april 2017 | Relaxen met yoga en mediatie voor lichaam en geest
Zachtheid, volkomenheid en zelfheling met Yoga Nidra diepteontspanning & meditatie of Restorative Yoga – duik even de diepte van de yoga in. Een miniworkshop helemaal voor jezelf.  In afwisseling met Diana van der Gaast van yogapraktijk Yogaflow biedt Sascha de ‘Relaxen met..’ sessies aan.
 
Inhoud sessies Sascha (geest en lichaam) – nieuw datum volgt: Zachte yogaoefeningen voor lichaam en adem, diepteontspanning met Yoga Nidra (de yogische slaap) en een gesprek over de doelstelling in de Yoga Nidra (Sankalpa) evenals een meditatie ter zelfreflectie brengen je bij jezelf. In het moderne leven van vandaag is Yoga Nidra een van de meest waardevolle oefeningen uit de yoga en kan worden omschreven als de essentie van Satyananda Yoga. Zonder veel voorbereiding kan Yoga Nidra door iedereen beoefend worden met als waardevolle effecten : gerichte ontspanning, opwekken van ons creatieve potentieel en verbetering van concentratie en geheugen.Aanmelden
 
Inhoud sessie Diana (lichaam en geest) op 2 april 2017: Restorative Yoga is een yoga vorm die geen inspanning vraagt. Het wordt ook wel passieve yoga genoemd en is meer meditatief dan actief. Je lichaam wordt ondersteund door kussens en dekens, hierdoor word je uitgenodigd om los te laten en diep te ontspannen. De poses worden langer aangehouden, zodat je van de ‘doe-modus’ over kunt schakelen naar de ‘zijn-modus’. De focus is op de adem en de hele les is gericht op het verstillen van de geest en het activeren van het parasympatische zenuwstelsel zodat je optimaal kunt ontspannen. Deze yoga vorm is geschikt voor als je behoefte hebt aan zachtheid en ontspanning. Het zorgt o.a. voor herstel van de dagelijkse stress. Aanmelden
 
Tijd: 10.00 tot 12.30 uur. Kosten: € 25, inclusief thee. Docenten: Sascha en Diana van der Gaast
Verdere data volgen….
 
 
Kinder Yoga op de koopzondagen in Vlissingen (laatste zondag v/d maand)
Kinderen op de yoga mat, ouders in de stad! Op yoga avontuur in Vlissingen voor kinderen van 5 tot 7 jaar.
Kinderyogadocente Sylvia Kempkes gaat met jouw kind op reis. Verhaaltjes, bewegen, lachen, spelen, stil zijn en veel plezier hebben.
Op koopzondag een uitstekende mogelijkheid om de tijd te gebruiken ons leuke stad te verkennen (het is koopzondag) of op de koffie om de hoek bij het Sint Jacobscafé te gaan. Leuk, he?
 
Onderzoek laat zien dat yoga en meditatie bij kinderen groot effect hebben. Probeer het eens uit. Van harte welkom!
 
Kinderyoga biedt kinderen op speelse wijze ontspanning, rust, concentratie, creativiteit, handvatten om emoties te hanteren en zelfvertrouwen.Tijdens de kinderyoga beleven de kinderen een yoga avontuur. Ze laten alle drukte wegstromen in een rivier, staan stevig als een boom, bewegen snel als een panter, langzaam als een slak en in gedachten gaan ze op reis naar de maan en de sterren. Aan het eind van iedere les maken ze een tekening van wat ze hebben meegemaakt.
Zo geven de kinderen vorm aan wie ze zijn. Er is veel ruimte voor fantasie & improvisatie en de kinderen worden gestimuleerd zich vrij te uiten en zichzelf te zijn.
 
Ervaring met yoga is niet nodig, het gaat om het plezier en samen zijn!
 
Docente: Sylvia Kempkes. Kosten: € 7,50.
Neem bij vragen of voor aanmeldingen gerust contact met Sylvia op of bel haar onder 06-16145152
 
Data: 25 september, 30 oktober en 27 november 2016.
Tijd:14.30 tot 15.30 uur.
 

 

 
____________________________________________________

Lees HIER onze voorwaarden en informatie voor de aanmelding.Follow us here: YogaTrail YogaTrail

© 2014 YogaSadhana Terms and conditions and Privacy policy


Gerealiseerd door Innovision Solutions


SINT JACOBSSTRAAT 8 VLISSINGEN

4381 EL VLISSINGEN

TEL: 0031.(0)6 2265 3930

E-MAIL: OM@YOGASADHANA.NL

KvKnummer: 51704315

BTWnummer: NL522353368B01